Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Με νομικές απειλές απαντά η ΔΕΣΦΑ σε ανάρτηση του attikanea

Με νομικές διαδικασίες, (!!!!!!!!!!) απειλεί τα attikanea,  η.... ΔΕΣΦΑ, για ανάρτηση που έγινε στο blog  μου (βλέπε   ΕΔΩ).

Την επιστολή, υπογράφει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, κ. Μαρία Σχοινά.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι δεν έγινε αντιληπτό από την κ. Σχοινά, το γεγονός, ότι η ανάρτηση έχει πηγή και έχει αναρτηθεί από πολλά άλλα blogs στα οποία απ' όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν έχουν λάβει αντίστοιχη επιστολή διαμαρτυρίας..

Ως εκ τούτου, προκαλεί έκπληξη το γεγονός της επιλεκτικής απειλητικής στην ουσία επιστολής.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι δεν γίνεται καμία αναφορά στα ντοκουμέντα του δημοσιεύματος.

Προκαλεί έκπληξη το γεγονός, ότι  επί της ουσίας, αναπάντητα μένουν τα έμμεσα ερωτηματικά που θέτει το σχετικό δημοσίευμα δια των ντοκουμέντων του, τα οποία δεν  μπορεί να αμφισβητήσει κανείς.

Ίσως μια προσεκτικότερη ανάγνωση στο δημοσίευμα, από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της εταιρείας,  να
έλυνε πολλές απορίες, όχι μέσω νομικών απειλών, αλλά μέσω ειλικρινών απαντήσεων, που οφείλει μια δημόσια επιχείρηση προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.... και μάλιστα μια δημόσια επιχείρηση που οδηγείται από την τροϊκανή κυβέρνηση σε πώληση, σε ξένα ή και εγχώρια ιδιωτικά συμφέροντα με έντονο παρασκήνιο και τεράστια ερωτηματικά για την έκβασή της.

Εν κατακλείδι, χρέος των ηλεκτρονικών ιστοσελίδων, είναι οι αποκαλύψεις, προς ενημέρωση και όφελος του ελληνικού λαού, κι όταν υπάρχουν μη αμφισβητούμενα ντοκουμέντα, οι νομικές απειλές, δεν είναι και ότι το καλλίτερο.

Παρ' όλα αυτά, αν η υεύθυνη των δημοσίων σχέσεων θεωρεί ότι θίγεται δια του δημοσιεύματος η εταιρεία στην οποία εργάζεται, δεν έχει, παρά να προχωρήσει στις όποιες ενέργειες...

Προηγουμένως όμως, θα πρέπει να σκεφθούν πολύ καλά, ότι... καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια.... που λέει  και ο σοφός λαός... καθώς ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!

Αυτή είναι και η απάντησή μου, στην επιστολή της εκπροσώπου της ΔΕΣΦΑ.
Ακολουθεί η ... απειλητική επιστολή της κ. Σχοινά,σύμφωνα με τους κώδικες της δεοντολογίας, την οποία υπηρετώ.

Πόπη Σουφλή
Διαχειρίστρια του attikanea.blogspot.gr 

Υ.Γ. 1. Τα προσωπικά μου κείμενα, φέρουν πάντα το όνομά μου και αναλαμβάνω την ευθύνη τους. 
  Υ.Γ. 2. Υποθέτω ότι στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης, οι συνάδελφοι bloggers να αναδείξουν το θέμα.




Προς τον Αρχισυντάκτη της ιστοσελίδας,



Με αφορμή χθεσινού δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα σας με τίτλο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Έτσι απαξιώνεται ο Southstream, από τους εκλεκτούς του Παπανδρέου…. σήμερα! ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ»  για την αποκατάσταση της αλήθειας σας αποστέλλουμε ...απαντητική επιστολή και  παρακαλούμε για την δημοσίευση της σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας.


Mετά τιμής,


Μαρία Σχοινά


Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας



Προς                                                                                       

Χαλάνδρι, 13 Μαρτίου 2013


Aρχισυντάκτη ιστοσελίδας attiknea@otenet.gr                             Αρ. Πρωτ.: Π.Δ./ 610                                        
                                  


Απάντηση σε δημοσίευμα «Αποκάλυψη : Έτσι απαξιώνεται ο Southstream, από τους εκλεκτούς του Παπανδρέου…… σήμερα ! ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ»

Επί δημοσιεύματος σας στην ιστοσελίδα σας την 12/03/2013 το οποίο περιλαμβάνει ανακριβείς, αναληθείς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς σε βάρος της εταιρείας μας και του ανώτατου εκτελεστικού της οργάνου, που είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και με την ρητή επιφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτών μας, θα θέλαμε να  σημειώσουμε  τα εξής: 



Α. Ως γνωστόν, η υλοποίηση του έργου του South Stream-Ελληνικό Τμήμα αποτελεί περιεχόμενο διακρατικής  συμφωνίας που έχει κυρωθεί  από την Ελληνική Βουλή. Ο ΔΕΣΦΑ έχει εξουσιοδοτηθεί από το Ελληνικό κράτος για την συμμετοχή κατά 50% και την από κοινού με  την Ρωσική εταιρεία GAZPROM ίδρυση και λειτουργία της  εταιρείας  υλοποίησης του έργου (εταιρεία “SOUTH STREAM GREECE S.A.”) και την  από κοινού και κατά το ποσοστό συμμετοχής της ανάπτυξη του έργου, το οποίο επιτελείται μέχρι σήμερα  και συνεχίζεται απρόσκοπτα και κανονικά. 


Η σημερινή Διοίκηση του ΔΕΣΦΑ και προσωπικά ο Διευθύνων Σύμβουλος υπέγραψε την ίδρυση της κοινής ελληνορωσσικής εταιρείας για την προώθηση του έργου του  South Stream – Ελληνικό Τμήμα, ολοκλήρωσε τις μελέτες σκοπιμότητας καθώς και την προκαταρκτική περιβαλλοντική εκτίμηση του έργου. Η ανωτέρω εταιρεία λειτουργεί μέχρι σήμερα κανονικά με αποστολή ακριβώς την προώθηση της υλοποίησης του τόσο σημαντικού για τα ελληνικά γεωπολιτικά συμφέροντα έργου. Παρακολουθεί δε τις εξελίξεις στην αγορά φυσικού αερίου της Ελλάδος και της Ευρωπαϊκής  Ένωσης προκειμένου να υλοποιήσει την κατασκευή του έργου, όταν οι σχετικές συνθήκες θεωρηθούν ευνοϊκές. 


Β.  Ο Δρ. Γεώργιος Παπαρσένος, Διδάκτωρ Μηχανολόγος Μηχανικός,  διορίστηκε  ως Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ, νομίμως,  σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, ήτοι με  κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της  15/3/2010 μετά από έλεγχο και  έγκριση της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής στις 25 Φεβρουαρίου 2010 στην οποία μετέχουν εκπρόσωποι όλων των πολιτικών συνδυασμών που εκπροσωπούνται στην Βουλή και στην οποία διατυπώθηκαν κολακευτικά σχόλια για τις γνώσεις και το έργο του κ. Παπαρσένου ( βλέπε το video της Βουλής των Ελλήνων). 


Ο Δρ. Γ. Παπαρσένος,, είναι άτομο με μακρά προϋπηρεσία  στον ιδιωτικό τομέα, καταξιωμένος στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της χώρας, και με αντικειμενικά επιτυχή παρουσία σε όλες τις δημόσιες θέσεις στις οποίες υπηρέτησε. Επί των ημερών διοίκησης της ΑΣΠΡΟΦΟΣ από τον Δρ. Γεώργιο Παπαρσένο και συγκεκριμένα για τα έτη 2002 και 2003, η ΑΣΠΡΟΦΟΣ σύμφωνα με ανεξάρτητη μελέτη του Πανεπιστημίου Κρήτης, που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2004 από τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ήταν η ΔΕΚΟ με τις καλύτερες χρηματοοικονομικές επιδόσεις. 


Στις επιτυχίες της διοίκησης του Δρ. Γεώργιου Παπαρσένου στον ΔΕΣΦΑ  συγκαταλέγονται, η αναμφισβήτητη συμβολή του στην απελευθέρωση της αγοράς  φυσικού αερίου στην Ελλάδα (Απρίλιος, Μάιος 2010) και στην εύρυθμη έκτοτε λειτουργία της, ο τετραπλασιασμός των κερδών του ΔΕΣΦΑ (αποτελέσματα μετά φόρων χρήσεως) στα 88,7 εκατ. ευρώ το 2012, έναντι 22,5 εκατ. ευρώ το 2009, ο υπερ-διπλασιασμός του ρυθμού παραγωγής των έργων που εκτελεί ο ΔΕΣΦΑ και η καθοριστική συμβολή του στην αντιμετώπιση τεσσάρων κρίσεων εφοδιασμού της χώρας με φυσικό αέριο το 2012. 


Η εξαιρετική κατάσταση του ΔΕΣΦΑ αποτυπώνεται ανάγλυφα σε όλες τις αποτιμήσεις της εταιρείας που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης. Η οικονομική κατάσταση του ΔΕΣΦΑ μάλιστα, εν μέσω οικονομικής κρίσης,  έκανε εφικτή τη μείωση κατά 25% των κομίστρων μεταφοράς φυσικού αερίου και της χρήσης των εγκαταστάσεων ΥΦΑ από την 1η Φεβρουαρίου 2013 που αποτελεί ουσιαστική στήριξη στην αγορά φυσικού αερίου.  


Εν όψει των ανωτέρω,  παρακαλούμε,  με την ρητή επιφύλαξη των δικαιωμάτών μας για την αποκατάσταση της αλήθειας  και της αντικειμενικής και ακριβούς πληροφόρησης του αναγνωστικού κοινού   για  την δημοσίευση των  ανωτέρω.


Μετά τιμής,


Μαρία Σχοινά


Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Πηγή  email υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας της ΔΕΣΦΑ κ. Μαρίας Σχοινά
 http://attikanea.blogspot.gr/2013/03/attikanea_13.html
το είδα





<<<     ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ! 




 ΣΑΛΑΜΙΝΑ S.O.S - HELP SALAMIS     >>>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ