Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

45 Στουρνάρηδες ενός Κοκόρου γνώση

Τα πράγματα είναι απλά: Δύο και δύο κάνουν τέσσερα.Το παρόν επίπεδο οικονομικής δραστηριότητας στην Ελλάδα, δεν μπορεί να προσφέρει τα έσοδα που χρειάζονται για να καταβάλλονται και τα τρέχοντα έξοδα του Κράτους και να υπάρχει « πρωτογενές πλεόνασμα», για πληρώνονται (στα σίγουρα) ,οι Sarrafbashi. (Τοκογλύφοι).

Η υψηλή φορολογία, δεν επιβάλλεται πλέον στα (ανύπαρκτα) εισοδήματα, αλλά στην αποταμίευση των προηγουμένων ετών. Και όσοι έχουν πληρώνουν. Όσοι δεν έχουν, δεν πληρώνουν. Και τα έσοδα δεν πιάνουν τον «στόχο». Επομένως, το αδιέξοδο του «σωτήριου προγράμματος» είναι δεδομένο. Απλά πράγματα: Δύο και δύο κάνουν τέσσερα.


Οι εκπρόσωποι των δανειστών θα επιμείνουν σε περισσότερες και μεγαλύτερες περικοπές δαπανών, δηλαδή ακόμα περισσότερες μειώσεις μισθών και συντάξεων, και απολύσεις. Δηλαδή σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση. Απλά πράγματα: Δύο και δύο κάνουν τέσσερα.

Και μετά λένε ότι «χάνουν τον έλεγχο της Οικονομίας», που δεν τον είχαν ποτέ. Καθώς χάνουν τον «έλεγχο» των εσόδων, θα χάσουν τον πολιτικό έλεγχο. Και αυτό θα γίνει σαν τον «ξαφνικό θάνατο», στο ποδόσφαιρο. Θα μπει ένα γκολ και θα τελειώσουν όλα. Απότομα.
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ