Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ιερισσός 07/03/13 – Έχουμε πόλεμο;;;

Δακρυγόνα στο σχολείο της Ιερισσού

Διαβάστε την αναφορά στο βιβλίο συμβάντων του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού για τα δακρυγόνα που “ποτέ δεν πέσανε” στο Γυμνάσιο-Λύκειο του χωριού και μετά ακούστε και τη μαρτυρία στο κυλικείο του σχολείου.



Το τραγούδι της γιαγιάς, Ιερισσός 07/03/13


Χθεσινά δημοσιεύματα

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤΩΡΑ


Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,


ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ


ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ


ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΓΗΣ.


ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ.


ΑΥΡΙΟ ΙΣΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ




ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Από (βάσιμες) αναρτήσεις κατοίκων της περιοχής στο facebook




ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!
ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!
SOS Διαδωστε το!
ΛΥΠΟΘΥΜΗΣΑΝ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΡΗΨΗ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ!!!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΙΣΣΟ!!!
ΔΥΟ ΚΛΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΕΠΙΧΕΙΡΟΎΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΑΠΕΓΝΩΣΜΈΝΗ ΕΚKΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!




NOW SOS IN IERISSOS CHALKIDIKI. STRONG POLICE FORCE ENTERED INSIDE IERISSOS VILLAGE. PLEASE SHARE AND HELP US AS YOU CAN. THEY ARE USING GASES!!!! THIS IS DEMOCRACY OF GREECE TODAY 2013 PLEASE HELP US WE ARE BEGGING THE POLICE DENDIAS AND SAMARAS TO STOP! STOP THIS NOW!!!!

Χάρρυ Κλυνν



Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

”Πόλεμος” στις Σκουριές Χαλκιδικής – Δακρυγόνα σε σχολείο και πετροπόλεμος γύρω από αστυνομικό τμήμα – Προσαγωγές και συλλήψειςhttps://fbstatic-a.akamaihd.net/rsrc.php/v2/y4/r/-PAXP-deijE.gifIn the mind of Harry Klynn: ”Πόλεμος” στις Σκουριές Χαλκιδικής – Δακρυγόνα σε σχολείο και πετροπόλ 






Vasilo Vasilaki σας παρακαλω αναμεταδωστε!!! μονο ετσι θα αντισταθουμε. Mετην γνωση των δεδομενων!! ματατζηδεςμπαινουν στα σπιτια χωρις ενταλματα, ψαχνουν και συλλαμβανουν, ριχνουν χημικα παντου. ΠΟΛΕΜΟΣ στα 64 χλμ απο την θεσσαλλονικη. στην ΙΕΡΙΣΣΟ τσικνιζουν με χημικα




Σχετικά :





 


Σκουριές Χαλκιδικής Η φωνή των ελεύθερων πολιτών! Δώστε μας πίσω την χώρα μας [Δείτε και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση ]

Βίντεο από την εισβολή των ΜΑΤ στην Ιερισσό

ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ !!!

Amnesty International: Police violence in Greece: Not just ‘isolated incidents’

126 πολίτες και 150 μάρτυρες – μήνυση για την αστυνομική αυθαιρεσία

Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Δυο εικόνες ;;;;

Η μήνυση του Μ. Λώλου στα ΜΑΤ

The greek dictatorship / La dictature grecque

Private mercenary army to protect the Greek parliament against rebellion  [Ιδιωτικός στρατός μισθοφόρον για την προστασία του ελληνικού κοινοβουλίου κατά εξέγερσης]

Ποῖος ἐπιχειρεῖ στὶς Σκουριές;

L’Eldorado, non merci !

Save the homeland of Aristotle and the getaway to the Holy Mountain  - Υποστηρίξτε την καμπάνια «Σώστε την πατρίδα του Αριστοτέλη και την πύλη του Αγίου Όρους από τα μεταλλεία». Υπογράψτε τώρα.

Προς τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC): ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ !

Εξαιρετικό βίντεο: Πώς να σωπάσω; / Comment ne rien dire/ How could I silence myself

εικόνα από http://skitsoblog.blogspot.com/

http://justiceforgreece.wordpress.com

το είδα




<<<     Σε λειτουργία Πρατήριο Προϊόντων Ελλήνων Παραγωγών 



 ΕΚΤΑΚΤΟ: Επεισόδιο με Παπούλια, Ιερώνυμο, Σαμαρά στην Ακαδημία Αθηνών – ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ [βίντεο]     >>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »