Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ο "ειρηνιστής" Micheal Moore δοξάζει την αιματηρή φυλετική ταινία "Django Unchained"

 
Ο αυτοκινούμενος επεξεργαστής τροφίμων, πολέμιος των όπλων και είδωλο της αμερικάνικης αριστεράς, Micheal Moore απαιτεί την αναγκαστική κατάσχεση των όπλων. Ισχυρίζεται ότι όσοι υποστηρίζουν το συνταγματικό τους δικαίωμα να φέρουν όπλα είναι «ρατσιστές».
Ωστόσο, ο ‘Gut Jabba’ επαίνεσε δημοσίως το slasherφιλμ που προβάλει τον φυλετικό πόλεμο ‘Django Unchained’. Στην βίαιη ταινία του Ταραντίνο ο «ήρωας», ένας μαύρος, σκοτώνει πολλούς λευκούς ανθρώπους με όπλα. Ο Moore εξήρε επίσης τη φυλετική φύση της ταινίας.
Η παραγωγή της ταινίας έγινε από τους αριστερούς Εβραίους αδελφούς Weinstein, που είναι φίλοι με τον Moore.
Michael Moore: Αυτό το Σαββατοκύριακο, πηγαίνετε να δείτε το "Django". Εγώ ακόμα δεν μπορώ να βγάλω αυτή την ταινία από το κεφάλι μου και δεν θέλω να την
βγάλω! Αγνοήστε όλες τις ανοησίες που ακούτε για "βία"
"Υπάρχει τόση βία με όπλα στο Django Unchained που κάνει την ταινία ‘Scarface’ να μοιάζει με περιπέτεια της Disney." Γράφει στην ‘αριστερή’ HuffingtonPost η κριτικός ταινιών Leslie Sisman
 "Η πιο αιματηρή ταινία  της σαιζόν..."- ΛέειηChiderah MondeτηςNew York Daily News
  ***
Το "Django Unchained" είναι κλασικός Quentin Tarantino: αίμα, όπλα και βία.
Σχόλια από το τουίτερ :
- Το Django ήταν τόσο cool. Σκότωσαν άλογα, έδειξε όμορφα βουνά, και όπλα. Το είδος της ταινίας μου.
- Το Django ήταν γ… cool. Εύχομαι όλοι να είχαν ακόμα τα όπλα τους σαν τις παλιές ημέρες
- Για όλη τη συζήτηση περί όπλων σε αυτή τη χώρα, το Django τα δοξάζει και τα κάνει coolδροσερά.
Τίποτα από αυτά φαίνεται να ενόχλησε τον ‘ειρηνιστή’ / συνήγορο του ελέγχου των όπλων Michael Moore.


Michael Moore: Το "Django Unchained" είναι ένα από τα καλύτερα σατιρικά φιλμ. Μια σπάνια αμερικανική ταινία για τη δουλεία και τις απαρχές της άρρωστης ρατσιστικής ιστορίας μας. Wow.
Michael Moore: ιδιοκτήτης φυτείας: "Τόσοι πολλοί σκλάβοι. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί δεν μας σκοτώνουν;" Στο Django, το κάνουν.
   
Michael Moore: Ευτυχισμένο το Νέο Έτος σε όλους! Είθε το 2013 να φέρει την ειρήνη και το πάθος που ψάχνετε και αξίζετε να έχετε. Έχετε δει το Django; Omg δείτε το τώρα!
   
Είναι η βία αποδεκτή, εάν τα θύματα είναι κακοί λευκοί ;
Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να σκέφτονται έτσι.
Ιδού κάποια σχόλια:
- Ακόμα ενθουσιασμένος με το Django. Πάω να σκοτώσω μερικούς λευκούς ανθρώπους σήμερα. -
- Το Django ήταν τόσο καλό, πάω να χτυπήσω έναν λευκό.
- Μετά την παρακολούθηση του Django Unchained θέλω να φάω 5 λευκούς αυτή τη στιγμή.
- Είδα το Django και αυτό με κάνει να μισώ τους λευκούς
Από τι φαίνεται τα όπλα τελικά είναι... τόσο cool! Αρκεί να χρησιμοποιούνται σε μια ταινία εγκεκριμένη από τον πολέμιο των όπλων Michael Moore.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


ΔΕΣ ΚΑΙ :
Από τον "ειρηνιστή" Micheal Moore στον "ειρηνιστή" Noam Chomsky.

Ο σύγχρονος και διαχρονικός ρόλος στηρίγματος της Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης και της υπερεθνικής ελίτ από τον «μεγάλο διανοητή».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »