Σελίδες

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Η υψηλή διατροφική αξία των φύτρων σε δύσκολους καιρούς

Στον ελλαδικό χώρο και ειδικά στις μεγάλες ηλικίες είναι σχετικά άγνωστα τα φύτρα. Σε όλη την Άπω Ανατολή είναι βασική τροφή. Οι σπόροι του σιταριού τους χρησιμοποιούν συνήθως για κατασκευή του ψωμιού.

Σε δύσκολες καταστάσεις μπορούμε να τους καταναλώσουμε με τον τρόπο που θα δείτε στο βίντεο και αυτή η μέθοδος διατροφής έχει υψηλότερη θρεπτική αξία ειδικά μαζί με φύτρα από όσπρια, είναι σχεδόν πλήρης τροφή. Επίσης προσέξτε ότι 50 κιλά σιτάρι βγάζουν περίπου 500 γεύματα.

Ενώ σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να δώσουν 500 γεύματα υπό μορφή ψωμιού. Δοκιμάστε τα και θα δείτε ότι ακόμη και η γεύση των φύτρων ωμών είναι ευχάριστη, πράγμα που έχουμε δοκιμάσει. Πειραματιστείτε από τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει ποτέ τι ξημερώνει.








το είδα http://eleftheri-epistimi.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html



<<<  Επιστήμονας του CERN επιβεβαιώνει τους χημικούς αεροψεκασμούς (chemtrails)




Έλληνας ο «εφευρέτης» του πρώτου εμπορεύσιμου ηλιακού ανελκυστήρα   >>>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου